Teaduse populariseerija Tervist edendav kool Mõisakool Kiusamisvaba koolHea kooli teerajaja 2019
Haridus on see, mis pärast koolis õpitu unustamist järele jääb
kool_uuskatus.jpg
Nädala menüü
8.–12. aprill
E
tomati-hakklihasupp 250 g, kissell 200 g, mannapuder, leib 35 g
T
kartulipüree 250 g, heeringa külmkaste, leib 35 g, sepik
K 
kartuli-makaronisupp 250 g, kamavaht moosiga 100 g, leib 35 g, sai 20 g, õun
N tatrapuder (sõmer) 200 g, singikaste 200 g, peedi-küüslaugusalat, leib 35 g
R piima-kruubisupp, võisai juustuga, võileib keeduvorstiga 100g, jäätis

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: pirn, kurk

Viimati uuendatud ( esmaspäev, 08 aprill 2013 )
 
1.–5. aprill
E
mulgipuder 250 g, kanakaste 200 g, redise-õunasalat, kukkel
T
hernesupp 250 g, karamellkissell 100 g, leib 35 g
K 
pilaff 400 g, hiinakapsa-porrusibulasalat, leib 35 g, sai 20 g
N hapukapsaborš viineritega 250 g, saiavorm 100 g, leib 35 g, banaan 
R keedetud kartulid 250 g, kalapulgad 75 g, juustu-paprikasalat, leib 35 g 

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: paprika, õun

Viimati uuendatud ( kolmapäev, 27 märts 2013 )
 
4.–8. märts
E
hapukapsasupp 250 g, porganditega kohupiimavaht, leib 35 g, sai 20 g
T
kanapasta 400 g, aedviljasalat, leib 35 g, sepik
K 
ühepajatoit 400 g, kaneelirull 73 g, leib 35 g, pirn
N keedetud kartul 250 g, juustu-punapeedisalat 50 g, hakklihakaste 200 g, leib 35 g, sai 20 g
R kodune seljanka 250 g, karamellkissell 100 g, leib 35 g, sai 20 g, jäätis

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: paprika, õun

Viimati uuendatud ( reede, 01 märts 2013 )
 
25. veebruar – 01. märts
E
tatrapuder (sõmer) 200 g, lihapallid, piimakaste 100 g, porgandi-apelsinisalat, leib 35 g
T
borš kapsa ja kartulitega 250 g, mustikasupp, vahukoor, leib 35 g, õun 120 g
K 
keedetud kartul 250 g, praetud kala100 g, hapukoorekaste, leib 35 g, sai 20 g
N kodune rassolnik250 g, saiavorm 100 g, leib 35 g 
R kartulipüree 250 g, seenekaste, hiinakapsa-paprikasalat 50 g, leib 35 g, sai 20 g, jäätis

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: lillkapsas, pirn

Viimati uuendatud ( laupäev, 23 veebruar 2013 )
 
18.–22. veebruar
E
kanaklimbisupp 250 g, kohupiimavaht kakaoga, kukkel
T
keedetud kartul 250 g, värskekapsa-õuna-sealihahautis 200 g, tomati-sibulasalat 50 g, leib 35 g, sepik
K 
hernesupp 250 g, saiavorm 100 g, leib 35 g, puuviljaleib
N kartuli-riisipuder 250 g, kalapulgad 75 g, salat tervis, piimakaste 100 g, leib 35 g, sai 20 g 
R kartulisalat 300 g, puuviljakook, morss 200 g, leib 35 g
koolipiim
koolipuuvili: porgand, kurk
Viimati uuendatud ( reede, 15 veebruar 2013 )
 
11.–15. veebruar
E
Keedetud kartul 250 g, tomati-kalahautis 400 g, hiinakapsa-ananassisalat, leib 35 g
T
Oasupp singiga, saiake, mandariin, leib 35 g
K 
Sõmer riis 250 g, lihapallid, porgandi-küüslaugusalat, piimakaste 100 g, leib 35 g, sai 20 g
NKartuli-makaronisupp 250 g, magus supp kuivatatud puuviljadest 200 g, vahukoor, leib 35 g, sai 20 g
R Kartulipüree 250 g, värskekapsa-hakklihahautis 200 g, puuviljaleib, porgand, leib 35 g
koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.
(paprika, pirn)
 
4.–8. veebruar
E
Keedetud kartul 250 g, heeringa külmkaste, leib 35 g, sai 20 g
T
Värskekapsabors lihaga 250 g, leivakreem mustade ploomidega 200 g, leib 35 g, granaatõun
K 
Kartulipüree 250 g, vorstikaste 200 g, hiinakapsa-porrusibulasalat, leib 35 g, sai20 g, pirn
NTomati-hakklihasupp 250 g, hirsivaht 200 g, leib 35 g, sai 20 g
R Maksapasta 400 g, porgandi-puuviljasalat, leib 35 g, sai 20 g
koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.
(tomat, porgand)
Viimati uuendatud ( laupäev, 09 veebruar 2013 )
 
21.–25. jaanuar
E
Kanarisoto 400 g, värske kurgi salat hapukoorega, leib 35 g, sai 20 g
T
Kalaseljanka 250 g, kakaokissell 200 g, koduaiamoos 20 g, leib 35 g, viinamari
K 
Keedetud kartul 250 g, kalkuni filee pulgad, piimakaste 100 g, leib 35 g, mandariin
NHapukapsa-peedisupp 250 g, kohupiimavaht riivleivaga 200 g, leib 35 g
R Kartuli-tangupuder praetud singi ja sibulatega, hiinakapsa-maisisalat, leib 35 g
koolipiim 1.–9. kl.
koolipuuvili 1.–5. kl.
(kurk, lillkapsas)
Viimati uuendatud ( teisipäev, 22 jaanuar 2013 )
 
14.–18. jaanuar
E
ühepajatoit 400 g, vahukoor, kissell 200 g, kukkel
T
tatrapuder (sõmer) 200 g, guljašš 200 g, peedi-küüslaugusalat, leib 35 g, sai 20 g, banaan
K 
pelmeenisupp 250 g, saiavorm 100 g, leib 35 g, kiivi
Nkeedetud kartul 250 g, hautatud porgandid, kalapulgad 75 g, kohupiima-tomatikaste, leib 35 g, sai 20 g
R hakkliha kiirsupp 250 g, mannavaht 200 g, leib 35 g, sai 20 g


koolipiim 1.–9. kl.
koolipuuvili 1.–5. kl. (õun,  pirn)

Viimati uuendatud ( neljapäev, 10 jaanuar 2013 )
 
07.–11. jaanuar
E
Keedetud makaronid 250 g, kanakaste 200 g, hiinakapsa-paprikasalat 50 g, leib 35 g, sai 20 g, pirn
T
Peedisupp 250 g, kohupiimavaht küpsistega, leib 35 g
K 
Keedetud kartul 250 g, seene-hakklihakaste, porgandi-õunasalat 50 g, leib 35 g, sai 20 g
NKodune seljanka 250 g, karamellkissell 100 g, koduaiamoos 20 g, leib 35 g, sai 20 g, õun 120 g
R Kartulipüree 250 g, kalakaste 200 g,  hapukurgi-värskekapsa-porgandisalat, leib 35 g

Koolipiim
Koolipuuvili 1.–5. kl.  

Viimati uuendatud ( esmaspäev, 07 jaanuar 2013 )
 
10.–14. detsember
E
Köögiviljasupp 250 g, mannavaht 200 g, leib 35 g, sai 20 g, õun 120 g
T
Keedetud kartul 250 g, hautatud maks õuntega, porgandi-puuviljasalat, leib 35 g
K 
Leningradi rassolnik 250 g, kissell 200 g, vahukoor, leib 35 g, sai 20 g
NTatrapuder (sõmer) 200 g, singikaste 200 g, tomati-kurgisalat, leib 35 g, puuviljaleib
R Kana-brokolisupp 250 g, müsli 24 g, jäätis, leib 35 g, sai 20 g

Koolipiim
Koolipuuvili 1.–5. kl.
Viimati uuendatud ( reede, 07 detsember 2012 )
 
3.–7. detsember
E
Sealiharisoto 400 g, porgandisalat, kukkel, mandariin
T
Kartuli-frikadellisupp 250 g, kakaokissell 200 g, leib 35 g, sai 20 g
K 
Keedetud kartul 250 g, kanakaste 200 g, lillkapsasalat, leib 35 g, sai 20 g
NHapukapsasupp 250 g, saiavorm 100 g, leib 35 g, pirn
R Kartulipüree 250 g, kalapulgad 75 g, apelsini-kodujuustusalat, leib 35 g

Koolipiim
Koolipuuvili 1.–5. kl.
Viimati uuendatud ( neljapäev, 29 november 2012 )
 
26.–30. november
E Tomati-hakklihasupp 250 g, mannapuder, Koduaiamoos 20 g, leib 35 g, õun 120 g
T Keedetud kartul 250 g, kalkuni filee pulgad, piimakaste 100 g, värviline toorsalat, leib 35 g, sepik
K Värskekapsaborš lihaga 250 g, kohupiimavaht porganditega, leib 35 g
N Keedetud kartulid 250 g, praetud kala 100 g, hapukoorekaste kurgiga, leib 35 g, sai 20 g
R Pelmeenisupp 250 g, tarretis 100 g, lahtine jäätis, leib 35 g

Koolipiim
Koolipuuvili 1.–5. kl.
 
19.–23. november
E  Sõmer riis 250 g, porgandi-küüslaugusalat, sealihakaste, kukkel, pirn                        
T Talupojasupp 250 g, leivakreem mustade ploomidega 200 g, leib 35 g
K Kartuli-porgandipuder 250 g, broileristroogonov, hiinakapsa-porrusibulasalat, leib 35 g            
N Hernesupp 250 g, saia-kohupiima-õunavorm 100 g, kissell, leib 35 g
R Keedetud kartul 250 g, verivorst 100 g, hautatud hapukapsas, leib 35 g

Koolipiim
Koolipuuvili 1.–5. kl.
Viimati uuendatud ( reede, 16 november 2012 )
 
12.–16. november
E Kartuli-makaronisupp 250 g, karamellkissell 100 g, koduaiamoos 20 g, leib 35 g
T Keedetud kartul 250 g, kalapulgad 75 g, piimakaste 100 g, kiivi-porgandi-õunasalat. leib 35 g
K Odrakruubiborš 250 g, rukkivaht, leib 35 g, sai 20 g
N Maksapasta 400 g, grillsalat 50 g, leib 35 g
R Kodune seljanka 250 g, hapukoore küpsisetort, leib 35 g

Koolipiim
Koolipuuvili 1.–5. kl.
Viimati uuendatud ( esmaspäev, 12 november 2012 )
 
5.–9. november

E Tatrapuder (sõmer) 200 g, frikadellikaste 200 g, porgandi-apelsinisalat, kukkel
T Seeneseljanka, magus supp kuivatatud puuviljadest 200 g, vahukoor, leib 35 g
K Kartulipüree 250 g, köögivili hakklihaga 400 g, hapukurgisalat majoneesiga 50 g, leib 35 g, sai 20 g, õun 120 g
N Kanaklimbisupp 250 g, kakaokissell 200 g, koduaiamoos 20 g, leib 35 g, sai 20 g
R Keedetud kartul 250 g, kalakaste 200 g, tomati-kurgisalat, leib 35 g, sai 20 g, jäätis

Koolipiim
Koolipuuvili 1.–5. kl.

Viimati uuendatud ( esmaspäev, 05 november 2012 )
 
29. oktoober – 2. november

E Borš kapsa ja kartulitega 250 g, kohupiima-õunavaht, leib 35 g
T Pilaff 400 g, hiinakapsa-värskekurgisalat 50 g, leib 35g, sai 20 g, viinamari
K Kanaklimbisupp 250 g, leivakreem mustade ploomidega 200 g, leib 35 g
N Mulgipuder 250 g, vorstikaste 200 g, salat keedetud peedist hapukoore-majoneesikastmega 50 g, leib 35 g
R Ühepajatoit 400 g, saiake, leib 35 g

KOOLIPIIM
KOOLIPUUVILI 1–5 kl.

Viimati uuendatud ( teisipäev, 30 oktoober 2012 )
 
15.–19. oktoober

E Keedetud kartul 250 g, piimakaste 100 g,  kalapulgad 75 g,  apelsini-kodujuustusalat,  leib 35 g  
T Kartuli-frikadellisupp 250 g, mannavaht 200 g,  leib 35 g, sai 20 g, pirn  
K Keedetud kartul 250 g, broileristroogonov,, lillkapsasalat, leib 35 g,  
N Oasupp singiga, saiavorm 100 g,  leib 35 g,  
R Makaronid hakklihaga,  porgandi-õunasalat 50 g,  leib 35 g  

Koolipiim
Koolipuuvili 1.–5. kl.

Viimati uuendatud ( esmaspäev, 15 oktoober 2012 )
 
8.–12. september
E Köögiviljasupp 250 g, puuviljasalat 200 g, porgandisalat, kukkel
T Tatraroog 400 g, leib 35 g, sai 20 g, banaan
K Kalaseljanka 250 g, õunasupp, vahukoor, leib 35 g, sai 20 g
N Keedetud kartul 250 g, sealihakaste 200 g, sügisesalat, leib 35 g, sai 20 g
R Hapukapsaborš viineritega 250 g, pannkoogid 100 g, koduaiamoos 20 g, leib 35 g

Koolipiim
Koolipuuvili 1.–5. kl.
 
01.–05. oktoober
E Sõmer riis 250 g, kalkunifilee pulgad, piimakaste 100 g, hiinakapsa-ananassisalat, leib 35 g
T Talupojasupp 250 g, karamellkissell 100 g, koduaiamoos 20 g, leib 35 g, sai 20 g, nektariin
K Kartulipüree 250 g, värskekapsa-hakklihahautis 200 g, leib 35 g, sai 20 g
N Kana-brokolisupp 250 g, tarretis 100g, lahtine jäätis, leib 35 g, sai 20 g
R Saiake, morss 200 g, õun 120 g

Koolipiim
Koolipuuvili 1.–5. kl.
 
24.–28. september
E Kartuli-makaronisupp 250 g, mannapuder, kissell 200 g, kukkel, ploom
T Keedetud kartul 250 g, maksastrooganov 200 g, paprika-tomatisalat, leib 35 g, sai 20 g, viinamari
K Hapukapsa-peedisupp 250 g, piimakissell 200 g, koduaiamoos 20 g, leib 35 g, sai 20 g
N Kartuli-riisipuder 250 g, heeringa külmkaste, leib 35 g, sai 20 g
R Pelmeenisupp 250 g, müsli 24 g, leib 35 g, sai 20 g

Koolipiim
Koolipuuvili 1.–5. kl.
Viimati uuendatud ( pühapäev, 23 september 2012 )
 
17.–21. september
E Kanarisoto 400 g, hiinakapsa-porrusibulasalat, leib 35 g
T Kartuli-frikadellisupp 250 g, kamavaht moosiga 100 g, leib 35 g, sai 20 g
K Keedetud kartul 250 g, kalakaste 200 g, porgandi-küüslaugusalat, leib 35 g, sai 20 g
N Kodune seljanka 250 g, leivasupp 200 g, leib 35 g, sai 20 g
R Ühepajatoit 400 g, leib 35 g, sai moosiga 47 g, jäätis

Koolipiim
Koolipuuvili 1.–5. kl.





 
10.–14. september
E. Kala-riisisupp 250 g, kissell 200 g, vahukoor, kukkel, banaan
T. Keedetud kartul 250 g, kanakaste 200 g, tomati-sibulasalat 50 g, leib 35 g
K. Hernesupp 250 g, saiavorm 100 g, leib 35 g, pirn
N. Tatrapuder (sõmer) 200 g, vorstikaste 200 g, värske kurgi salat hapukoorega, leib 35 g, sai 20 g
R. Piima-kruubisupp, võisai juustuga, võileib maksapasteediga, kohuke

KOOLIPIIM
KOOLIPUUVILI 1.–5. kl.
Viimati uuendatud ( esmaspäev, 10 september 2012 )
 
03.–07. september
E. Kartulipüree 250 g, kalkunifilee pulgad, hapukoore-tomatikaste, leib 35 g, kukkel
T. Värskekapsasupp 250 g, mannavaht 200 g, leib 35 g, sai 20 g
K. Keedetud kartul 250 g, guljašš 200 g, leib 35 g, sai 20 g, peedi-küüslaugusalat
N. Hakkliha kiirsupp 250 g, kakaokissell 200 g, leib 35 g, sepik, viinamari
R. Keedetud makaronid 250 g, viinerikaste köögiviljadega, leib 35 g, sai 20 g

KOOLIPIIM
KOOLIPUUVILI 1.–5. klass






Viimati uuendatud ( reede, 31 august 2012 )
 
21.–25. mai
E Hernesupp 250 g, pannkoogid 100 g, koduaiamoos 20 g, leib 35 g, sepik
T Keedetud kartul 250 g, värskekapsa-õuna-sealihahautis 200 g, grillsalat 50 g, leib 35 g, sai 20 g
K Kodune rassolnik 250 g, kakaokissell 200 g, leib 35 g, kiivi
N Kartuli-riisipuder 250 g, hakklihakaste 200 g, porgandi-küüslaugusalat, leib 35 g, sai 20 g
R Kanaklimbisupp 250 g, müsli 24 g, pirn, leib 35 g, sai 20 g

Koolipiim
Koolipuuvili 14 kl







Viimati uuendatud ( neljapäev, 17 mai 2012 )
 
14.–18. mai
E Keedetud kartul 250 g, guljašš 200 g, hiinakapsa-ananassisalat, kukkel, kiivi
T Borš kapsa ja kartulitega 250 g, kohupiimavaht riivleivaga 200 g, leib 35 g, sai 20 g
K Tatrapuder (sõmer) 200 g, viinerikaste köögiviljadega, leib 35 g, sai 20 g,
N Hakkliha kiirsupp 250 g, saiavorm 100 g, leib 35 g, viinamari
R Kartulipüree 250 g, kalapulgad 75 g, piimakaste 100 g, kohuke, leib 35 g

KOOLIPIIM
KOOLIPUUVILI 1–4 kl (pirn, õun)
Viimati uuendatud ( neljapäev, 10 mai 2012 )
 
7.–11. mai
E Külasupp 250 g, kissell 200 g, hirsivaht 200 g, leib 35 g, sai 20 g
T Keedetud makaronid 250 g, hapukoore-tomatikaste, kalkuni filee pulgad, leib 35 g, õun 120 g
K Kodune seljanka 250 g, tarretis 100 g, jäätis lahtine, leib 35 g
N Keedetud kartul 250 g, värskekapsa-hakklihahautis 200 g, leib 35 g, sai 20 g
R Kanaklimbisupp 250 g, mannavaht 200 g, leib 35 g, pirn

Koolipiim
Koolipuuvili 14 kl (õun, porgand)
Viimati uuendatud ( laupäev, 05 mai 2012 )
 
30. aprill – 04. mai
E Sõmer riis 250 g, hakklihaguljašš, hapukurgisalat majoneesiga 50 g, leib 35 g, sai 20 g, banaan
K Keedetud kartul 250 g, kanakaste 200 g, aedviljasalat, leib 35 g
N Kartuli-frikadellisupp 250 g, mannapuder, koduaiamoos 20 g, leib 35 g, pirn
R Keedetud kartul 250 g, kalakaste 200 g, värske kurgi salat hapukoorega, leib 35 g

Koolipiim
Koolipuuvili 14 kl (õun, porgand)
Viimati uuendatud ( esmaspäev, 30 aprill 2012 )
 
23.–27. aprill
E Kalaseljanka 250 g, õunasupp, kohupiimavaht 150 g, kukkel
T Mulgipuder 250 g, maksastrooganov 200 g, peedi-küüslaugusalat, leib 35 g
K Hapukapsaborš viineritega 250 g, müsli 24 g, leib 35 g, sai 20 g, kiivi
N Kanapasta 400 g, leib 35 g, hiinakapsa-porrusibulasalat
R Pelmeenisupp 250 g, leivasupp 200 g, leib 35 g

Koolipiim
Koolipuuvili 14 kl (pirn, kapsas)
Viimati uuendatud ( neljapäev, 19 aprill 2012 )
 
16.–20. aprill
E Kanarisoto 400 g, hiinakapsa-paprikasalat 50 g, leib 35 g, sai 20 g, banaan
T Kodune rassolnik 250 g, puuviljasalat 200 g, leib 35 g
K Keedetud kartul 250 g, guljašš 200 g, värskekapsa-sibulasalat hapukoorega, leib 35 g, sai 20 g
N Ühepajatoit 400 g, sai moosiga 47 g, leib 35 g, tee 200 g
R Makaronid frikadellidega 400 g, apelsini-kodujuustusalat, leib 35 g 

Koolipiim
Koolipuuvili 14 kl (kurk, õun)
 
9.–13. aprill
E Köögiviljasupp 250 g, kakaokissell 200 g, leib 35 g, kukkel, kiivi
T Kartulipüree 250 g, piimakaste 100 g, kalapulgad 75 g, porgandi-ananassisalat 50 g, leib 35 g, sai 20 g
K Kodune seljanka 250 g, saiavorm 100 g, leib 35 g, õun 120 g
N Keedetud kartulid 250 g, sealihakaste 200 g, grillsalat 50 g, leib 35 g, sepik
R Piima-makaronisupp, võisai juustuga, võileib heeringa ja sibulaga, jäätis

KOOLIPIIM
KOOLIPUUVILI 1–4 kl (pirn, õun)





 
2.–5. aprill
E Värskekapsasupp 250 g, kamavaht moosiga 100 g, leib 35 g, paprika
T Keedetud kartulid 250 g, broileristrooganov, porgandisalat, leib 35 g, sai 20 g
K Kartuli-makaronisupp 250 g, piimakissell 200 g, koduaiamoos 20 g, leib 35 g, sai 20 g, pirn
N Pilaff 400 g, punapeedi-granaatõunasalat, leib 35 g, sai 20 g

Koolipiim
Koolipuuvili 1–4 kl (porgand, õun)
 
26.–30. märts
E Tatrapuder (sõmer) 200 g, hakklihaguljašš, värske kurgi salat hapukoorega, leib 35 g, sai 20 g
T Leningradi rassolnik 250 g, mustikasupp, vahukoor, leib 35 g, sai 20 g
K Keedetud kartulid 250 g, kanakaste 200 g, puuvilja-hapukapsasalat, leib 35 g, sai 20 g
N Kala-riisisupp 250 g, karamellkissell 100 g, leib 35 g, sai 20 g, õun 120 g
R Kartulipüree 250 g, singikaste 200 g, porgandisalat, leib 35 g, sai 20 g

KOOLIPIIM
KOOLIPUUVILI 1–4 kl (kapsas, pirn)
Viimati uuendatud ( pühapäev, 25 märts 2012 )
 
12.–16. märts
E  Pelmeenisupp 250 g, õunasupp, lahtine jäätis, kukkel
T Kartulipüree 250 g, heeringa külmkaste, juustu-punapeedisalat 50 g, sai 20 g, leib 35 g
K Kodune seljanka 250 g, mannavaht 200 g, leib 35 g, sai 20 g, banaan
N Keedetud makaronid 250 g, hakk-kotlet, hautatud köögiviljad, leib 35 g
R Võileib vorsti ja kurgiga, võisai maksapasteediga, tee, pirn

KOOLIPIIM
KOOLIPUUVILI 1–4 kl (porgand, õun)
Viimati uuendatud ( teisipäev, 13 märts 2012 )
 
05.–09. märts
E Sõmer riis 250 g, kalkuni filee pulgad, piimakaste 100 g, aedviljasalat, leib 35 g, sai 20 g
T Peedisupp 250 g, leivakreem mustade ploomidega 200 g, sepik, viinamari
K Keedetud kartul 250 g, sealihakaste 200 g, hiinakapsa-porrusibulasalat, leib 35 g, sai 20 g
N Hakkliha kiirsupp 250 g, puuviljasalat 200 g, leib 35 g, sai 20 g
R Keedetud kartul 250 g, praetud kala 100 g, värskekapsa-paprikasalat 50 g, leib 35 g

KOOLIPIIM
KOOLIPUUVILI 1–4 kl (kapsas, pirn)
Viimati uuendatud ( esmaspäev, 05 märts 2012 )
 
27. veebruar – 02. märts
E Kartuli-makaronisupp 250 g, müsli 24 g, leib 35 g, kukkel, pirn
T Tatra-hakklihahautis 400 g, porgandi-küüslaugusalat, leib 35 g, sai 20 g
K Hapukapsaborš viineritega 250 g, saiavorm 100 g, leib 35 g
N Keedetud kartul 250 g, kalapulgad 75 g, apelsini-kodujuustusalat, leib 35 g, sai 20 g
R Kartuli-frikadellisupp 250 g, maasikas, leib 35 g, sai 20 g

KOOLIPIIM
KOOLIPUUVILI 1–4 kl (pirn, porgand)
 
20.–23. veebruar
E Maksapasta 400 g, tomati-sibulasalat 50 g, leib 35 g, sai 20 g
T Hernesupp 250 g, leib 35 g, saiake, viinamari
K Kodune rassolnik 250 g, kakaokissell 200 g, leib 35 g, sai 20 g
N Kartulisalat 300 g, küpsisetort (hapukoore), leib 35 g

KOOLIPIIM
KOOLIPUUVILI 1–4 kl (pirn, õun)
Viimati uuendatud ( pühapäev, 19 veebruar 2012 )
 
13.–17. veebruar
E Kalaseljanka 250 g, kamavaht moosiga 100 g, leib 35 g, kukkel
T Ühepajatoit 400 g, kaneelirull 73 g, leib 35 g, banaan
K Borš kapsa ja kartulitega 250 g, mannapuder (vedel), kissell 200 g, leib 35 g, sepik
N Kartulipüree 250 g, hakklihakaste 200 g, porgandi-puuviljasalat, leib 35 g, sai 20 g
R Piima-kruubisupp, võisai juustuga, jäätis

KOOLIPIIM
KOOLIPUUVILI 1–4 kl. (kurk, porgand)
Viimati uuendatud ( laupäev, 11 veebruar 2012 )
 
30. jaanuar – 03. veebruar
E Kanaklimbisupp 250g, leivakreem mustade ploomidega 200g, kukkel, sai 20g
T Keedetud kartul 250g, guljašš 200g, kõrvitsasalat, leib 35g, sai 20g, banaan
K Kodune seljanka 250g, kohupiimavaht 150g, kissell 200g, leib 35g, sai 20g
N Keedetud kartul 250g, kalapulgad 75g, piimakaste 100g, juustu-punapeedisalat 50g, leib 35g, sai 20g
R Piima-kruubisupp, võileib keeduvorstiga 100g, võisai juustuga, õun 120g

KOOLIPIIM
KOOLIPUUVILI 1.–4. klassini (pirn, õun)
Viimati uuendatud ( esmaspäev, 30 jaanuar 2012 )
 
23.–27. jaanuar
E Kanapasta 400g, kõrvitsa-õunasalat, leib 35g, sai 20g,  jäätis
T Kartuli-frikadellisupp 250g, mannavaht 200g, kiivi, leib 35g, sai 20g
K Keedetud kartul 250g, paprika-hakklihakaste 200g, hapukapsa-porgandi-sibulasalat, leib 35g, sai 20g
N Kala-riisisupp 250g, saiavorm 100g, leib 35g, pirn, morss 200g
R Mulgipuder 250g, sealihakaste 200g, kurgisalat pirnidega, leib 35g, sai 20g, kohuke

KOOLIPIIM
KOOLIPUUVILI 1–4 kl. Porgand-kurk
 
16.–20. jaanuar
E Pelmeenisupp 250g, puuviljasalat 200g, leib 35g, sai 20g
T Kartuli-riisipuder 250g, vorstikaste 200g, porgandi-küüslaugusalat, leib 35g, sai 20g, õun 120g
K Kodune rassolnik 250g, piimakissell 200g, leib 35g,  sai 20g, banaan
N Kartulipüree 250g, kalapulgad 75g, hapukoore-tomatikaste, leib 35g, sai 20g
R Kartuli-makaronisupp 250g, õunasupp, vahukoor, leib 35g, sai 20g

KOOLIPIIM
KOOLIPUUVILI: pirn, kapsas 1–4 kl.
Viimati uuendatud ( esmaspäev, 23 jaanuar 2012 )
 
09.–13. jaanuar
E Tatrapuder (sõmer) 200 g, kanakaste 200 g, leib 35 g, kukkel, apelsin, hiinakapsa-porrusibulasalat
T Hapukapsaborš viineritega 250 g, kohupiimavaht riivleivaga 200 g, leib 35 g, sai 20 g
K Keedetud kartul 250 g, hautatud maks õuntega, leib 35 g, sai 20 g, tomati-kurgisalat
N Köögiviljasupp 250 g, hirsivaht 200 g, leib 35 g, sai 20 g, viinamari
R Keedetud kartul 250 g, kala munakastmes 200 g, porgandi-küüslaugusalat, leib 35 g, sai 20 g, kohuke

Koolipiim
Koolipuuvili 1.–4. klassini
 
12.–16. detsember
E Kartuli-porgandipuder 250 g, kalkunifileepulgad, piimakaste 100 g, grillsalat 50 g, leib 35 g, sai 20 g
T Värskekapsasupp 250 g, saiavorm 100 g, leib 35 g, banaan
K Keedetud kartul 250 g, frikadellikaste 200 g, peedi-küüslaugusalat, leib 35 g, sai 20 g, saiake, õun 120 g
N Hernesupp 250 g, hapukooretarretis 200 g, leib 35 g, sai 20 g, maasikas
R Kanarisoto 400 g, porgandi-puuviljasalat, leib 35 g, sai 20 g, kohuke

Koolipiim
Koolipuuvili 1–4 kl
Viimati uuendatud ( pühapäev, 11 detsember 2011 )
 
5.–9. detsember

E Ühepajatoit 400 g, saiake, banaan, leib 35 g
T Keedetud kartul 250 g, heeringa külmkaste, leib 35 g, sai 20 g, õun 120 g 
K Kala-riisisupp 250 g, kohupiima-rosinavorm 100 g, kissell 200 g, leib 35 g, sai 20 g
N Keedetud kartul 250 g, värskekapsa-õuna-sealihahautis 200 g, porgandi-apelsinisalat, leib 35 g, sai 20 g
R Kartuli-frikadellisupp 250 g, pannkoogid 100 g, koduaiamoos 20 g, leib 35 g

KOOLIPIIM
KOOLIPUUVILI 1–4 kl

Viimati uuendatud ( reede, 02 detsember 2011 )
 
28. november – 2. detsember
E Keedetud makaronid 250 g, paprika-hakklihakaste 200 g, leib 35 g, sai 20 g, apelsin

T Kodune seljanka 250 g, kohupiimavaht kakaoga, leib 35 g, sai 20 g
K Keedetud kartul 250 g, verivorst 100 g, hautatud hapukapsas, leib 35 g, sai  20 g
N Peedisupp, mannapuder, kissell 200 g, mandariin, leib 35 g, kukkel
R Pilaff 400 g, tomati-kurgisalat, leib 35 g, sai 20 g, kohuke

KOOLIPIIM
KOOLIPUUVILI 1–4 kl  

Viimati uuendatud ( reede, 25 november 2011 )
 
21.–25. november

E Köögiviljasupp 250 g, mannavaht 200 g, leib 35 g, sai 20 g, viinamari
T Keedetud kartul 250 g, praetud kala100 g, piimakaste 100 g, hapukurgisalat, leib 35 g, sai 20 g
K Talupojasupp 250 g, kakaokissell 200 g, leib 35 g, sai 20 g, mandariin
N Keedetud kartul 250 g, guljašš 200 g, peedi-küüslaugusalat, leib 35 g, sai 20 g, õun 120 g
R Kanaklimbisupp 250 g, leivasupp 200 g, leib 35 g, sai 20 g, kohuke

KOOLIPIIM
KOOLIPUUVILI 1–4 kl.

Viimati uuendatud ( laupäev, 19 november 2011 )
 
14.–18. november
E Tatrapuder (sõmer) 200 g, sealihakaste 200 g, kukkel, leib 35 g, porgandi-ananassisalat 50 g
T Hernesupp 250 g, tarretis 100 g, magus kohupiimavaht, leib 35 g, sai 20 g, porgand
K Keedetud kartul 250 g, kalapulgad 75 g, hapukoore-tomatikaste, leib 35 g, sai 20 g
N Kartuli-makaronisupp 250 g, saiavorm 100 g, leib 35 g, mandariin
R Keedetud kartul 250 g, sardell, kapsa-porrusibulasalat, rullbiskviit, lahtine jäätis, leib 35 g
 
07.–11. november

E Kalaseljanka 250 g, karamellkissell 100 g, leib 35 g, porgand, sai 20 g, koduaiamoos 20 g
T Keedetud kartul 250 g, maksa­strooganov 200 g, hiinakapsa-värskekurgisalat 50 g, leib 35 g, sai 20 g, pirn
K Hapukapsa-peedisupp 250 g, riisi-puuviljavaht 200 g, leib 35 g, sai 20 g
N Mulgipuder 250 g, hakklihaguljašš, sügisesalat, sai 20 g, leib  35 g
R Pelmeenisupp 250 g, maasikas, leib 35 g, sai 20 g, kohuke


Koolipiim
Koolipuuvili 1–4 kl

Viimati uuendatud ( teisipäev, 08 november 2011 )
 
31. oktoober – 04. november

E Sõmer riis 250 g, frikadellikaste 200 g, leib 35 g, kukkel, viinamari, porgandisalat
T Kodune seljanka 250 g, magus supp kuivatatud puuviljadest 200 g, jäätis lahtine, leib 35 g, sai 20 g
K Keedetud kartul 250 g, kanakaste 200 g, grillsalat 50 g, leib 35 g, sai 20 g
N Värskekapsasupp 250 g, kaneelirull 73g, sai 20 g, leib 35 g, mandariin
R Piima-makaronisupp, võileib keedu­vorstiga 100 g, võisai juustuga, kohuke, tee 200 g

Koolipiim
Koolipuuvili 1–4 kl.

Viimati uuendatud ( teisipäev, 01 november 2011 )
 
17.–21. oktoober

E Hapukapsasupp 250 g, vahukoor, banaan, leib 35 g, sai 20 g
T Keedetud kartul 250 g, sealihakaste 200 g, värskekapsa-tomatisalat, leib 35 g, sai  20 g
K Hakklihakiirsupp 250 g, mannavaht 200 g, leib 35 g, sai 20 g, õun 120 g
N Keedetud kartul 250 g, kalkunifileepulgad, piimakaste 100 g, porgandi-küüslaugusalat, kukkel, leib 35 g
R Makaronisalat, leib 35 g, kohuke

 
10.–14. oktoober
E Tatrapuder (sõmer) 200 g, singikaste 200 g, porgandi-ananassisalat 50 g, leib 35 g, sai 20 g, banaan
T Kanaklimbisupp 250 g, puuviljasalat 200 g, leib 35 g, sai 20 g
K Keedetud kartul 250 g, hautatud sealiha köögiviljadega, värske kurgi salat hapukoorega, leib 35 g, sai 20 g
N Kalaseljanka 250 g, saia-kohupiima-õunavorm 100 g, leib 35 g, kukkel, pirn
R Keedetud kartul 250 g, paprika-hakklihakaste 200 g, juustu-punapeedisalat 50 g, leib 35 g, sai 20 g

KOOLIPIIM
KOOLIPUUVILI 1.–4. kl.
Viimati uuendatud ( esmaspäev, 10 oktoober 2011 )
 
3.–7. oktoober
E Leningradi rassolnik 250 g, hirsivaht 200 g, leib 35 g, sai 20 g, virsik
T Kartuli-porgandi­puder 250 g, frikadelli­kaste 200 g, hiinakapsa-paprika­salat 50 g, leib 35 g, sai 20 g
K Saiake, pirukas, pirn, morss 200 g
N Keedetud kartul 250 g, kala muna­kastmes 200 g, kurgisalat pirnidega, leib 35 g, sai 20 g
R Ühepajatoit 400 g, maasikas, leib 35 g, sai 20 g


Koolipiim
Koolipuuvili 1–4 kl.

Viimati uuendatud ( reede, 30 september 2011 )
 
<< Algus < Eelmine 1 2 3 4 5 6 7 8 Järgmine > Lõpp >>

Tulemusi 209 - 260 - 375
Palupera Põhikool, Palupera küla 67511, Elva vald, Tartumaa. aloel