Teaduse populariseerija Tervist edendav kool Mõisakool Kiusamisvaba koolHea kooli teerajaja 2019
Haridus on see, mis pärast koolis õpitu unustamist järele jääb
kool_uuskatus.jpg
Nädala menüü
23.–27. märts
E Keedetud kartul 250 g, sealihakaste 200 g, kerge arbuusisalat 50 g, leib 35 g
T Hakkliha kiirsupp 250 g, õunasupp, vahukoor, sepik
K  Kanapasta 400 g, värske kurgi salat, leib 35 g, banaan
N Kodune seljanka 250 g, mannavaht 200 g, leib 35 g
R Sõmer riis 250 g, kalakaste 200 g, porgandi-puuviljasalat, leib 35 g, tee 200 g

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl: pirn ja paprika

 
9.–13. märts
E Ühepajatoit 400 g, ciabatta kukkel, kohuke
T Kala-riisisupp 250 g, leivasupp 200 g, sepik, pirn
K  Kartulipüree 250 g, hakklihaguljašš, tomati-sibulasalat 50 g, leib 35 g, sai 20 g
N Talupojasupp 250 g, kamavaht moosiga 100 g, leib 35 g
R Makaronisalat, tee 200 g, saiake

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl: õun ja maasikas

Viimati uuendatud ( laupäev, 07 märts 2015 )
 
2.–6. märts
E Leningradi rassolnik 250 g, kakaokissell 200 g, koduaiamoos 20 g, kukkel
T Keedetud kartul 250 g, kanakaste ananassiga, peedi-küüslaugusalat, leib 35 g
K  Värskekapsasupp 250 g, saiavorm 100 g, sepik, õun 120 g
N Sõmer riis 250 g, piimakaste 100 g, hakk-kotlet, porgandisalat, leib 35 g
R Piima-makaronisupp, võileib keeduvorstiga 100 g, võisai juustuga, tee 200 g

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl: paprika ja kurk

Viimati uuendatud ( reede, 27 veebruar 2015 )
 
23.–27. veebruar
E Keedetud kartul 250 g, sardell, kõrvitsasalat, morss 200 g, leib 35 g
T  
K  Mulgipuder 250 g, heeringa külmkaste, leib 35 g, hurmaa
N Kanaklimbisupp 250 g, karamellkissell 100 g, koduaiamoos 20 g, leib 35 g, sai 20 g
R Kartulipüree 250 g, värskekapsa-hakklihahautis 200 g, leib 35 g

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl: tomat ja pirn

Viimati uuendatud ( neljapäev, 19 veebruar 2015 )
 
16.–20. veebruar
E Kalarisoto 400 g, kreeka salat, leib 35 g
T Hernesupp 250 g, vastlakukkel, grillvorst 75 g, leib 35 g
K  Keedetud kartul 250 g, guljašš 200 g, apelsini-kodujuustusalat, leib 35 g, sai 20 g
N Tomati-hakklihasupp 250 g, mustikasupp, kohupiimavaht 150 g, sepik
R Kartulipüree 250 g, frikadellikaste 200 g, punase kapsa ja porgandi salat, leib 35 g

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl: porgand ja õun

Viimati uuendatud ( pühapäev, 15 veebruar 2015 )
 
9.–13. veebruar
E Tatra-hakklihahautis 400 g, ersa aedviljasalat, kukkel
T Pelmeenisupp 250 g, rukkivaht, leib 35 g, sai 20 g, banaan
K  Keedetud kartul 250 g, kalapulgad 75 g, hautatud köögiviljad, sepik
N Kodune seljanka 250 g, kissell 200 g, vahukoor, leib 35 g
R Kartulipüree 250 g, kanakaste 200 g, porgandi-puuviljasalat, leib 35 g

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl: tomat ja pirn

 
2.–6. veebruar
E Kala-riisisupp 250 g, müsli 24 g, leib 35 g, sai 20 g
T Kartulipüree 250 g, kalkuni filee pulgad, piimakaste 100 g, peedi-küüslaugusalat, leib 35 g
K  Kana-brokolisupp 250 g, puuviljasalat 200 g, leib 35 g, sai 20 g
N Pilaff 400 g, tomatisalat ubadega, leib 35 g
R Värskekapsasupp 250 g, kohupiima-õunavaht, leib 35 g

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl: paprika ja kapsas

Viimati uuendatud ( neljapäev, 29 jaanuar 2015 )
 
26.–30. jaanuar
E Kartulipüree 250 g, singikaste 200 g, värskekapsa-porgandisalat 50 g, leib 35 g, sai 20 g
T Sealihasupp maisiga, saiavorm 100 g, leib 35 g
K  Keedetud kartul 250 g, hautatud maks õuntega, hapukurgisalat majoneesiga 50 g, leib 35 g, sai 20 g
N Hapukapsasupp 250 g, pannkoogid koduaiamoos 20 g, leib 35 g
R Makaronid hakklihaga, tomati-kurgisalat, leib 35 g, õun 120 g

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl: kurk ja pirn

 
19.–23. jaanuar
E Kana-tatrahautis, värske salat, ciabatta kukkel
T Hapukapsa-peedisupp 250 g, kohupiimavaht küpsistega, leib 35 g, sai 20 g
K  Keedetud kartul 250 g, kalapulgad 75 g, piimakaste 100 g, juustu-paprikasalat, leib 35 g
N Seeneseljanka, kakaokissell 200 g, koduaiamoos 20 g, leib 35 g, rosinasai
R Sõmer riis 250 g, sealihakaste 200 g, värske kurgi salat hapukoorega, leib 35 g

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl: porgand ja paprika

Viimati uuendatud ( pühapäev, 18 jaanuar 2015 )
 
12.–16. jaanuar
E Ühepajatoit 400 g, kaneelirull 73 g, leib 35 g
T Kartuli-riisipuder 250 g, piimakaste 100 g, kalafilee paneeritud juustu täidisega 110 g, porgandi-küüslaugusalat, leib 35 g
K  Leningradi rassolnik 250 g, tarretis 100 g, vahukoor, leib 35 g, sai 20 g, viinamari
N Keedetud kartul 250 g, vorstikaste 200 g, hiinakapsa- kodujuustusalat, leib 35 g, puuviljaleib
R Kartuli-frikadellisupp 250 g, mannavaht 200 g, leib 35 g, mandariin

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl: pirn ja tomat

 
5.–9. jaanuar
E Sõmer riis 250 g, kanakaste 200 g, kurgisalat pirnidega, leib 35 g, sai 20 g
T Hakklihakiirsupp 250 g, kohupiimavaht porganditega, leib 35 g, kiivi
K  Keedetud kartul 250 g, viinerikaste köögiviljadega, leib 35 g, sai 20 g
N Värskekapsasupp 250 g, leivasupp 200 g, sepik, hurmaa
R Kartulipüree 250 g, kalakaste 200 g, grillsalat 50 g, leib 35 g

koolipiim
koolipuuvili: lillkapsas ja õun

Viimati uuendatud ( esmaspäev, 05 jaanuar 2015 )
 
08.–12. detsember
E Talupojasupp 250 g, kissell 200 g, vahukoor, leib 35 g, sai 20 g
T Keedetud kartul 250 g, piimakaste 100 g, praetud kala100 g, leib 35 g, hurmaa
K  Pelmeenisupp 250 g, saiavorm 100 g, leib 35 g
N Kanapasta 400 g, hapukurgisalat majoneesiga 50 g, leib 35 g, melon
R Borš kapsa ja kartulitega 250 g, rukkivaht, leib 35 g

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: paprika ja õun

Viimati uuendatud ( pühapäev, 07 detsember 2014 )
 
1.–5. detsember
E Kartulipüree 250 g, kanakaste 200 g, värske salat, ciabatta kukkel
T Köögiviljasupp 250 g, kohupiimavaht 150 g, kissell 200 g, leib 35 g, šokolaadileivake
K  Keedetud kartul 250 g, kalakaste 200 g, kaalika-rosinasalat, leib 35 g
N Kodune seljanka 250 g, hirsivaht 200 g, leib 35 g, sai 20 g
R Makaronid hakklihaga, suvine salat, leib 35 g

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: kurk ja pirn

Viimati uuendatud ( reede, 28 november 2014 )
 
24.–28. november
E Keedetud kartul 250 g, kalkuni filee pulgad, õun 120 g, leib 35 g,
T Tatra-hakklihahautis 400 g, hiinakapsa-porrusibulasalat, leib 35 g, grillvorst 75 g, saiake 
K  Kanaklimbisupp 250 g, maasika-kohupiimakreem, leib 35 g, sai 20 g
N Keedetud kartul 250 g, verivorst 100 g, hautatud hapukapsas, leib 35 g, banaan
R Piima-riisisupp, võisai juustuga, võileib vorsti ja kurgiga, mandariin

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: kapsas ja õun

 
17.–21. november
E Kana-brokolisupp 250 g, küpsisetort (hapukoore), leib 35 g
T Makaronid frikadellidega 400 g, peedi-küüslaugusalat, leib 35 g, šokolaadileivake
K  Hapukapsaborš viineritega 250 g, mannapuder,  kissell 200 g, sepik, õun 120 g
N Keedetud kartul 250 g, hakk-kotlet, piimakaste 100 g, kõrvitsasalat 50 g, leib 35 g
R Sealiharisoto 400 g, värske kurgi salat hapukoorega, saiake, pirn

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: tomat ja paprika

Viimati uuendatud ( laupäev, 15 november 2014 )
 
10.–14. november
E Kartuli-makaronisupp 250 g, õunasupp, vahukoor, leib 35 g
T Kartulipüree 250 g, värskekapsa-hakklihahautis 200 g, tomati-sibulasalat 50 g, leib 35 g, rosinasai
K  Kala-riisisupp 250 g, leivasupp 200 g, sepik, banaan
N Keedetud kartul 250 g, singi-koorekaste, leib 35 g, sai 20 g
R Peedisupp 250 g, kakaokissell 200 g, koduaiamoos 20 g, leib 35 g

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: kurk ja pirn

 
3.–7. november
E Keedetud makaronid 250 g, hautatud sealiha köögiviljadega, sepik, puuviljaleib
T Värskekapsasupp kanalihaga, saiavorm 100 g, leib 35 g, viinamari
K  Keedetud kartul 250 g, maksaroog, kõrvitsasalat 50 g
N Hernesupp 250 g, müsli 24 g, leib 35 g, sai 20 g, banaan
R Kartulipüree 250 g, kalapulgad 75 g, piimakaste 100 g, porgandi-küüslaugusalat, leib 35 g

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: vaarikas ja porgand

Viimati uuendatud ( esmaspäev, 03 november 2014 )
 
13.–17. oktoober
E Borš kapsa ja kartulitega 250 g, piimakissell 200 g, koduaiamoos 20 g, leib 35 g
T Ühepajatoit 400 g, võisai keedisega, leib 35 g, õun 120 g
K  Kodune seljanka 250 g, mannavaht 200 g, leib 35 g
N Tatra-hakklihahautis 400 g, hiinakapsa-ananassisalat, leib 35 g, sai 20 g
R Kartulisalat 300 g, leib 35 g, kohuke

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: pirn ja kapsas

Viimati uuendatud ( reede, 10 oktoober 2014 )
 
6.–10. oktoober
E Sõmer riis 250 g, kalkuni filee pulgad, ersa aedviljasalat, sepik
T Pelmeenisupp 250 g, halvaakreem, leib 35 g, sai 20 g
K  Mulgipuder 250 g, vorstikaste 200 g, lillkapsasalat, leib 35 g, šokolaadileivake
N Tomatine köögiviljasupp, leivakreem mustade ploomidega200 g, leib 35 g
R Kartulipüree 250 g, praetud kala100 g, juustu-paprikasalat, leib 35 g

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.

Viimati uuendatud ( reede, 10 oktoober 2014 )
 
29. september – 03. oktoober
E Kanaklimbisupp 250 g, müsli 24 g, leib 35 g, sai 20 g, morss 200 g, kiivi
T Keedetud kartul 250 g, sealihakaste 200 g, peedi-küüslaugusalat, leib 35 g, rosinasai
K  Oasupp singiga, juustusai, tee 200 g, leib 35 g, viinamari
N Maksapasta 400 g, kõrvitsasalat 50 g, leib 35 g,
R Kalaseljanka 250 g, halvaakreem, leib 35 g, sai 20 g,

koolipiim
koolipuuvili: pirn ja paprika

Viimati uuendatud ( reede, 26 september 2014 )
 
15.–18. september
E Värskekapsasupp 250 g, karamellkissell 100 g, leib 35 g, sai 20 g, virsik
T Keedetud kartul 250 g, kalakaste 200 g, suvine salat, leib 35 g
K  Kartuli-frikadellisupp 250 g, saiavorm 100 g, leib 35 g
N Kanapasta 400 g, porgandisalat, leib 35 g, sai 20 g
R Piima-riisisupp, võisai juustuga, võileib keeduvorstiga 100 g, kohuke

koolipiim
koolipuuvili: marjad ja lillkapsas

 
08.–12. september
E Tatrapuder (sõmer) 200 g, sealihakaste 200 g, kerge arbuusisalat 50 g, ciabatta kukkel
T Kodune rassolnik 250 g, kakaokissell 200 g, koduaiamoos 20 g, leib 35 g, sai 20 g, viinamari
K  Keedetud kartul 250 g, hakklihaguljaðð, apelsini-kodujuustusalat, leib 35 g, sai20 g
N Hernesupp 250 g, kissell 200 g, vahukoor, leib 35 g, ploom
R Kartulipüree 250 g, kanakaste 200 g, grillsalat 50 g, leib 35 g

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl: õun ja paprika

 
19.–23. mai
E Kana-tatrahautis, redise-õunasalat, kukkel, morss 200 g
T Hernesupp 250 g, pannkoogid, koduaiamoos 20 g, leib 35 g
K  Mulgipuder 250 g, sealihakaste 200 g, leib 35 g, sai 20 g, porgandi-kurgisalat
N Värskekapsasupp 250 g, hirsivaht 200 g, leib 35 g, sai 20 g
R Kalkuni filee pulgad, leib 35 g, riisisalat

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl: lillkapsas ja pirn

 
12.–16. mai
E Kartuli-makaronisupp 250 g, kissell 200 g, vahukoor, leib 35 g, sai 20 g
T Keedetud kartul 250 g, hakk-kotlet, maikuu salat, leib 35 g, sai 20 g  
K  Kala-riisisupp 250 g, leivasupp 200 g, sepik, banaan
N Nartulipüree 250 g, frikadellikaste 200 g, porgandi-õunasalat 50 g, leib 35 g
R Piima-makaronisupp, saiake, tee 200 g

koolipiim
koolipuuvili: õun, paprika

 
5.–9. mai
E Tatrapuder (sõmer) 200 g, hakklihaguljaðð, grillsalat 50 g, leib 35 g, puuviljaleib
T Pelmeenisupp 250 g, karamellkissell 100 g, koduaiamoos 20 g, leib 35 g, sai 20 g, pirn  
K  Kartulipüree 250 g, kalapulgad 75 g, piimakaste 100 g, peedi-küüslaugusalat, leib 35 g
N Külasupp 250 g, kohupiimavaht porganditega, leib 35 g
R Kanarisoto 400 g, värske kurgi salat hapukoorega, leib 35 g

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl: pirn, tomat

Viimati uuendatud ( pühapäev, 04 mai 2014 )
 
21.–25. aprill
E Kartulipüree 250 g, broileristroogonov, kreeka salat, leib 35 g, sai 20 g,
T Tomatine köögiviljasupp, kakaokissell 200 g, koduaiamoos 20 g, leib 35 g, sai 20 g, banaan 
K  Keedetud kartul 250 g, kalakaste 200 g, kiivi-porgandi-õunasalat, leib 35 g
N Borš kapsa ja kartulitega 250 g, kohupiimavaht küpsistega, leib 35 g, sai 20 g
R Keedetud makaronid 250 g, vorstikaste 200 g, salat „Tervis”, leib 35 g

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl: maasikas ja kurk

Viimati uuendatud ( esmaspäev, 21 aprill 2014 )
 
14.–17. aprill
E Kodune seljanka 250 g, halvaakreem, ðokolaadileivake, leib 35 g, kiivi
T Keedetud kartul 250 g, kalapulgad 75 g, piimakaste 100 g, ersa aedviljasalat, leib 35 g, sai 20 g
K  Kana-brokolisupp250 g, saiavorm 100 g, leib 35 g, pirn
N Tatrapuder (sõmer) 200 g, frikadellikaste 200 g, tomati-kurgisalat, leib 35 g, sai 20 g
   

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl: maasikas ja porgand

Viimati uuendatud ( esmaspäev, 14 aprill 2014 )
 
7.–11. aprill

E Kartulipüree 250 g, heeringa külmkaste, sepik
T Värskekapsasupp kanalihaga, piimakissell 200 g, koduaiamoos 20 g, viinamari, leib 35 g, sai 20 g
K  Keedetud kartul 250 g, guljašš veiselihast, porgandi-küüslaugusalat, leib 35 g
N Hernesupp 250 g, kissell 200 g, vahukoor, leib 35 g, sai 20 g
R Makaronid hakklihaga, hapukurgisalat 50 g, leib 35 g, šokolaadileivake


koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl: lillkapsas ja õun

Viimati uuendatud ( reede, 04 aprill 2014 )
 
31. märts – 4. aprill
E Sealihasupp maisiga, maasika-kohupiimakreem, sepik
T Kartulipüree 250 g, praetud kala 100 g, apelsini-kodujuustusalat, leib 35 g
K  Kanaklimbisupp 250 g, leivakreem mustade ploomidega 200 g, leib 35 g, sai 20 g
N Keedetud kartul 250 g, sealihakaste 200 g, peedi-küüslaugusalat, leib 35 g, sai 20 g, õun 120 g
R Piima-riisisupp, võileib vorsti ja kurgiga, võisai juustuga, jäätis

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl: tomat ja pirn

 
24.–28. märts
E Kanapasta 400 g, Hiina kapsa-ananassisalat, ciabatta kukkel
T Hakklihaga ühepajatoit, kaneelirull 73 g, leib 35 g, banaan
K  Keedetud kartul 250 g, singikaste 200 g, leib 35 g, kurgisalat pirnidega
N Peedisupp 250 g, rukkivaht, leib 35 g, sai 20 g
R Kartulipüree 250 g, kalapulgad 75 g, hapukoore-tomatikaste, leib 35 g

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl: õun, paprika

Viimati uuendatud ( pühapäev, 23 märts 2014 )
 
10.–14. märts
E Kartuli-makaronisupp 250 g, koduaiamoos 20 g, kakaokissell 200 g, leib 35 g, melon
T Sõmer riis 250 g, piimakaste 100 g, kalapulgad 75 g, tomatisalat ubadega, leib 35 g, sai 20 g
K  Kodune seljanka 250 g, pannkoogid, koduaiamoos 20 g, sepik
N Kartulipüree 250 g, maksastrooganov 200 g, leib 35 g, pirn
R Kartulisalat 300 g, leib 35 g, tee 200 g

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl

 
17.–21. veebruar
E Mulgipuder 250 g, vorstikaste 200 g, apelsini-kodujuustusalat, kukkel
T Pelmeenisupp 250 g, kissell 200 g, vahukoor, leib 35 g
K  Keedetud kartul 250 g, kalakaste 200 g, punapeedi-granaatõunasalat, leib 35 g, sai 20 g
N Hernesupp 250 g, saiavorm 100 g, leib 35 g, mandariin
R Kanarisoto 400 g, tomatisalat ubadega, rullbiskviit, morss 200 g, leib 35 g

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl: redis, pirn

 
10.–14. veebruar
E Kanaklimbisupp 250 g, kohupiima-õunavaht, leib 35 g, sai 20 g
T Pilaff 400 g, aedviljasalat, leib 35 g, sai 20 g, tee 200 g
K  Borš kapsa ja kartulitega 250 g, leivasupp 200 g, sepik, pirn
N Keedetud kartul 250 g, seene-hakklihakaste, juustu-paprikasalat, leib 35 g, sai 20 g
R Oasupp singiga, leib 35 g, rullbiskviit

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl: tomat, õun

 
27.–31. jaanuar
E Odrakruubiborš 250 g, kakaokissell 200 g, koduaiamoos 20 g, leib 35 g, sai 20 g, banaan
T Keedetud kartul 250 g, tomati-kanahautis, redise-õunasalat, leib 35 g, šokolaadileivake
K  Kodune seljanka 250 g, apelsinisalat krõbeda kaerahelbekattega, leib 35 g, sai 20 g
N Makaronid frikadellidega 400 g, hiinakapsa-ananassisalat, leib 35 g, sai 20 g, kohuke
R Hakklihaga ühepajatoit, võisai keedisega, tee, leib 35 g

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl: lillkapsas, kurk
 
20.–24. jaanuar
E Tatrapuder (sõmer) 200 g, guljašš 200 g, värske kurgi salat hapukoorega, kukkel
T Kana-brokolisupp 250 g, plaadikook, leib 35 g
K  Keedetud kartul 250 g, maksaroog, leib 35 g, sai 20 g, kiivi
N Hakkliha-köögiviljasupp, kissell 200 g, vahukoor, leib 35 g, sai 20 g
R Kartulipüree 250 g, kalapulgad 75 g, juustu-punapeedisalat 50 g, piimakaste 100 g, sai 20 g, leib 35 g

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl: õun, pirn
 
13.–17. jaanuar
E Kartuli-frikadellisupp 250 g, karamellkissell 100 g, moos, leib 35 g, sai 20 g
T Kartulipüree 250 g, kalakaste 200 g, värskekapsa-sibulasalat hapukoorega, sai 20 g, leib 35 g
K  Kartuli-makaronisupp 250 g, saiavorm 100 g, leib 35 g
N Keedetud kartul 250 g, piimakaste 100 g, kalkuni filee pulgad, porgandi-küüslaugusalat, sai 20 g, leib 35 g
R Hapukapsa-peedisupp 250 g, halvaakreem, leib 35 g, sai 20 g

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl
 
9.–13. detsember
E Tatraroog 400 g, porgandi-kurgisalat, leib 35 g, sai 20 g
T Kodune rassolnik 250 g, leivasupp 200 g, banaan, ciabatta kukkel
K  Keedetud kartul 250 g, kalapulgad 75 g, hautatud köögiviljad, leib 35 g, sai 20 g
N Peedisupp 250 g, kamavaht moosiga 100 g, leib 35 g, sai 20 g
R Kartulipüree 250 g, sardell, hapukoore-tomatikaste

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl
Viimati uuendatud ( laupäev, 07 detsember 2013 )
 
2.–6. detsember
E Kalaseljanka 250 g, õunasupp, vahukoor, leib 35 g, sai 20 g
T Keedetud kartul 250 g, kalkuni filee pulgad, piimakaste 100 g, apelsini-kodujuustusalat, leib 35 g, viinamari
K  Kartuli-frikadellisupp 250 g, saiavorm 100 g, leib 35 g, sai 20 g, kartulipüree 250 g
N Mulgikapsad sealihaga, leib 35 g, sai moosiga 47 g
R Piima-klimbisupp, võileib vorsti ja kurgiga, võisai juustuga, õun 120 g

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl
 
25.–29. november
E Keedetud kartul 250 g, frikadellikaste 200 g, porgandi-puuviljasalat leib 35 g, sai 20 g
T Seeneseljanka, kohupiimavaht, porganditega, sepik, sai 20 g, mandariin
K  Kartulipüree 250 g, värskekapsa-õuna-sealihahautis 200 g, leib 35 g
N Hapukapsaborš viineritega 250 g, kakaokissell 200 g, koduaiamoos 20 g, leib 35 g, puuviljaleib
R Hakklihapada, kurgisalat, pirnidega, leib 35 g, sai 20 g

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl
Viimati uuendatud ( neljapäev, 21 november 2013 )
 
18.–22. november
E Kartuli-makaronisupp 250 g, karamellkissell 100 g, koduaiamoos 20 g, leib 35 g, sai 20 g, kiivi
T Sõmer riis 250 g, praetud kala 100 g, piimakaste 100 g, salat Tervis, leib 35 g, sai 20 g
K  Kodune seljanka 250 g, kohupiimaplaadipirukas, leib 35 g, banaan
N Mulgipuder 250 g, maksaroog, ersa aedviljasalat, leib 35 g
R Värskekapsasupp 250 g, müsli 24 g, jäätis, leib 35 g, sai 20 g

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl
Viimati uuendatud ( esmaspäev, 18 november 2013 )
 
11.–15. november
E Keedetud makaronid 250 g, vorstikaste 200 g, hiinakapsa-värskekurgisalat 50 g, ciabatta kukkel, puuviljaleib
T Hernesupp 250 g, hapukooretarretis 200 g, leib 35 g, sai 20 g, ploom
K  Keedetud kartul 250 g, verivorst 100 g, piimakaste 100 g, leib 35 g, hapukapsas 75 g
N Ühepajatoit 400 g, mannavaht 200 g, leib 35 g, sai 20 g, mandariin
R Kartulipüree 250 g, kalapulgad 75 g, piimakaste, aedviljasalat, leib 35 g, küpsisetort

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl
Viimati uuendatud ( pühapäev, 10 november 2013 )
 
4.–8. november
E Külasupp 250 g, Hirsivaht 200 g, leib 35 g, sai 20 g, viinamari
T Kartuli-porgandipuder 250 g, singikaste 200 g, juustu-punapeedisalat 50 g, leib 35 g
K  Tomati-hakklihasupp 250 g, leib 35 g, sai 20 g, kissell 200 g, kohupiimavaht 150 g
N Keedetud kartul 250 g, kanakaste 200 g, kõrvitsasalat 50 g, sepik, sai 20 g, pirn
R Piima-riisisupp, kaneelirull 73 g, kohuke, leib 35 g

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl
 
28. oktoober – 1. november. 2013
E Tatrapuder (sõmer) 200 g, broileristroogonov, õunapirukas, hiinakapsa-ananassisalat, leib 35 g
T Hapukapsasupp 250 g, sai 20 g, leib 35  g, rukkivaht
K  Keedetud kartul 250 g, hakk-kotlet, juustu-punapeedisalat 50 g, piimakaste 100 g, leib 35 g
N Kartuli-frikadellisupp 250 g, leivakreem mustade ploomidega 200 g, sai 20 g, sepik
R Mulgipuder 250 g, singikaste 200 g, tomati-sibulasalat 50 g, leib 35 g

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl
Viimati uuendatud ( reede, 01 november 2013 )
 
14.–18. oktoober
E Kanaklimbisupp 250 g, mustikasupp, vahukoor, ciabatta kukkel
T Keedetud kartul 250 g, maksaroog, punase kapsa ja porgandi salat, leib 35 g, sai 20 g, banaan
K  Peedisupp 250 g, kohupiimavaht riivleivaga 200 g, leib 35 g, sai 20 g, pirn
N Kartulipüree 250 g, hakklihaguljašš, Ersa aedviljasalat, leib 35 g
R Riisisalat, sardell, leib 35 g 

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl
Viimati uuendatud ( esmaspäev, 14 oktoober 2013 )
 
7.–11. oktoober
E Kanapasta 400 g, värske kurgi salat, leib 35 g
T Ühepajatoit 400 g, juustusai, leib 35 g
K  Keedetud kartul 250 g, guljašš, porgandi-küüslaugusalat, leib 35 g, sai 20 g
N Leningradi rassolnik 250 g, õunakrõbedik jäätisega, leib 35 g, sai 20 g
R Kartulipüree 250 g, kala munakastmes 200 g, värskekapsa-sibulasalat hapukoorega, leib 35 g
Viimati uuendatud ( esmaspäev, 07 oktoober 2013 )
 
23.–27. september
E Makaronid frikadellidega 400 g, kiivi-porgandi-õunasalat, leib 35 g, sai 20 g
T Sealihasupp maisiga, saiavorm 100 g, leib 35 g, viinamari
K  Keedetud kartul 250 g, heeringa külmkaste, leib 35 g, sai 20 g
N Oasupp singiga, pannkoogid, leib 35 g 
R Kartuli-riisipuder 250 g, tomati-kalahautis 400 g, kaalika-rosinasalat, leib 35 g, sai 20 g


koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl

 
16.–20. september
E Kodune rassolnik 250 g, karamellkissell 100 g, leib 35 g, sai 20 g
T Pilaff 400 g, lahtine jäätis, leib 35 g, sai 20 g,
K  Pelmeenisupp 250 g, leivasupp 200 g, sepik
N Keedetud kartul 250 g, maksastrooganov 200 g, tomatisalat ubadega, leib 35 g,
R Hapukapsaborš viineritega 250 g, müsli 24 g, leib 35 g, sai 20 g

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl: pirn, porgand

Viimati uuendatud ( pühapäev, 15 september 2013 )
 
9.–13. september
E Tatrapuder (sõmer) 200 g, sealihakaste 200 g, lillkapsasalat, ciabatta kukkel
T Kartuli-frikadellisupp 250 g, kakaokissell 200 g, leib 35 g, sai 20 g
K  Keedetud kartul 250 g, kalkuni filee pulgad, peedi-küüslaugusalat leib 35 g, sai 20 g
N Hernesupp 250 g, kohupiimavaht riivleivaga 200 g, leib 35 g, sai 20 g
R Kartulipüree 250 g, värskekapsa-hakklihahautis 200 g, leib 35 g, kohuke

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl

Viimati uuendatud ( laupäev, 07 september 2013 )
 
2.–6. september
E Kodune seljanka 250 g, jäätis lahtine, leib 35 g, sai 20 g, apelsin
T Sõmer riis 250 g, köögivili hakklihaga 400 g, kerge arbuusisalat 50 g, leib 35 g,
K  Värskekapsasupp 250 g, öunasupp vahukoorega, leib 35 g, sai 20 g,
N Keedetud kartul 250 g, kalakaste 200 g, paprika-tomatisalat, leib 35 g, sai 20 g,
R Kartuli-makaronisupp 250 g, mannavaht 200 g, leib 35 g, sai 20 g,
Viimati uuendatud ( neljapäev, 29 august 2013 )
 
13.–17. mai
E keedetud kartul 250 g, kalakaste 200 g, ciabatta kukkel, hiinakapsa-värskekurgisalat 50 g
T värskekapsasupp 250 g, saia-kohupiima-õunavorm 100 g, leib 35 g
K  kartulipüree 250 g, hapukoore-tomatikaste, leib 35 g, sai 20 g, viinamari
N hernesupp 250 g, piimakissell 200 g, koduaiamoos 20 g, leib 35 g
R sõmer riis 250 g, hakklihakaste 200 g, porgandi-apelsinisalat, leib 35 g, sai 20 g

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: paprika, pirn

 
22.–26. aprill
E ühepajatoit 400 g, saiake, banaan, leib 35g 
T keedetud kartul 250 g, maksastrooganov 200 g, kapsa-peedi-õunasalat 50 g, leib 35 g, sai 20 g
K  kana-brokolisupp 250 g, kohupiima-rosinavorm 100 g, kissell 200 g, leib 35 g
N keedetud makaronid 250 g, frikadellikaste 200 g, porgandisalat, leib 35 g, sai 20 g
R kalaseljanka 250 g, puuviljasalat 200 g, leib 35 g, sai 20 g

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: õun, lillkapsas

 
15.–19. aprill
E keedetud kartul 250 g, praetud kala 100 g, hiinakapsa-kodujuustusalat, ciabatta kukkel
T kartuli-frikadellisupp 250 g, kakaokissell 200 g, koduaiamoos 20 g, leib 35 g
K  kartulipüree, hautatud sealiha köögiviljadega, leib 35 g, sai 20 g
N leningradi rassolnik 250 g, mannavaht 200 g, leib 35 g, sai 20 g
R sõmer riis 250 g, hakklihaguljašš, kiivi-porgandi-õunasalat, leib 35 g

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: porgand, kapsas

Viimati uuendatud ( neljapäev, 11 aprill 2013 )
 
<< Algus < Eelmine 1 2 3 4 5 6 7 8 Järgmine > Lõpp >>

Tulemusi 157 - 208 - 375
Palupera Põhikool, Palupera küla 67511, Elva vald, Tartumaa. aloel