Teaduse populariseerija Tervist edendav kool Mõisakool
Haridus on see, mis pärast koolis õpitu unustamist järele jääb
p-koolimaja.jpg
Nädala menüü
22.–26. mai
E Kalaseljanka 250 g, müsli, leib 35 g, sai 20 g
T Sõmer riis 250 g, hakk-kotlet, hapukoore-redisesalat, sepik, morss
K  Borš kapsa ja kartulitega 250 g, piimakissell 200 g, moos, banaan, leib 35 g
N Kartulipüree 250 g, sealihakaste 200 g, grillsalat 50 g, leib 35 g
R Maksapasta 400 g, hapukurgisalat, leib 35 g, tee

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: porgand ja õun

Viimati uuendatud ( reede, 19 mai 2017 )
 
15–19. mai
E Kana-läätsesupp, kohupiima-puuviljasalat 200 g, kukkel
T Makaronid hakklihaga, tomati-meloni salat, leib 35 g, morss
K  Hernesupp 250 g, saiavorm 100 g, sepik, viinamari
N Keedetud kartul 250 g, frikadellikaste 200 g, lillkapsasalat, leib 35 g, sai 20 g
R Ühepajatoit kanaga 400 g, juustusai, leib 35 g, morss 200 g

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: pirn ja paprika

Viimati uuendatud ( neljapäev, 11 mai 2017 )
 
8.–12. mai
E Liha-makaronipada, porgandi-puuviljasalat, sepik, tee
T Hapukapsaborš viineritega 250 g, rukkivaht, õun, leib 35 g, sai 20 g
K  Keedetud kartul 250 g, kanakaste, avokaado-peedisalat, leib 35 g, morss 200 g
N Kala-riisisupp 250 g, kissell 200 g, vahukoor, leib 35 g
R Tatraroog 400 g, värske kurgi salat hapukoorega, leib 35 g, kakao

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: tomat ja lillkapsas

Viimati uuendatud ( reede, 05 mai 2017 )
 
2.–5. mai
E --
T Sõmer riis 250 g, sealihakaste 200 g, porgandi-küüslagusalat, viinamari, leib 35 g
K  Pelmeenisupp 250 g, kohupiimavaht riivleivaga 200 g, leib 35 g, sai 20 g
N Kartulipüree 250 g, heeringa külmkaste, sepik, pirn, morss 200 g
R Kodune seljanka 250 g, karamellkissell 100 g, moos, leib 35 g

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: paprika ja marjad

Viimati uuendatud ( kolmapäev, 26 aprill 2017 )
 
24.–27. aprill
E Kodune rassolnik 250 g, mannavaht 200 g, leib 35 g, sai 20 g, kiivi
T Keedetud makaronid 250 g, vorstikaste 200 g, tomatisalat ubadega, sepik, morss
K  Nuudli-kanasupp 250 g, kakaokissell 200 g, marjad, leib 35 g
N Kartuli-porgandipuder 250 g, kalapulgad 75 g, avokaado-kodujuustusalat 50 g, leib 35 g
R  ---  

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: õun ja kurk

 
17.–21. aprill
E Tatrapuder 200 g, guljašš 200 g, kukkel, paprika;
T Kana-brokolisupp 250 g, leivasupp 200 g, sepik, banaan;
K  Keedetud kartul 250 g, maksastrooganov 200 g, kirsisalat 50 g, leib 35 g;
N Punane-hakklihasupp 250 g, sepikuvorm 100 g, leib 35 g;
R Kartuli-riisipuder 250 g, frikadellikaste 200 g, hapukurgi-sibulasalat majoneesiga, leib 35 g;

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: tomat ja porgand

Viimati uuendatud ( kolmapäev, 12 aprill 2017 )
 
10.–13. aprill
E Kanapasta 400 g, porgandi-puuviljasalat, sepik, morss 200 g;
T Hernesupp 250 g, pannkoogid 100 g, moos, leib 35 g;
K  Keedetud kartul 250 g, kalapulgad 75 g, hapukoore-redisesalat, leib 35 g;
N Kartuli-frikadellisupp 250 g, vahukoor, kissell 200 g, leib 35 g:
R  ---  

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: paprika ja pirn

Viimati uuendatud ( laupäev, 08 aprill 2017 )
 
3.–7. aprill
E Kartuli-makaronisupp 250 g, kamavaht moosiga 100 g, kukkel
T Kartulipüree 250 g, singikaste 200 g, peedi-küüslaugusalat, leib 35 g
K  Keedetud kartul 250 g, hakklihakaste, punase kapsa salat viinamarjadega, sepik
N Ahjukartul 250 g, hiinakapsa-kreveti salat, leib 35 g
R Piima-riisisupp 250 g, võileib vorsti ja kurgiga, võisai juustuga, kohuke, õun

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: lillkapsas ja maasikas

 
27.–31. märts
E Pilaff, hiina kapsa ja ananassisalat, leib 35 g, morss 200 g
T Kodune seljanka 250 g, müsli, sepik
K  Kartuli-porgandipuder 250 g, kalakaste 200 g, leib 35 g, sai 20 g, banaan
N Hapukapsa-peedisupp 200 g, hapukooretarretis, leib 35 g
R Keedetud kartul 250 g, sealihakaste 200 g, suitsujuustu-porgandisalat, leib 35 g

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: õun ja pirn

Viimati uuendatud ( neljapäev, 16 märts 2017 )
 
13.–17. märts
E Sõmer riis 250 g, guljašš veiselihast, lehtsalat hapukoorega, leib 35 g
T Kanaklimbisupp 250 g, vahukoor, kissell 200 g, sepik
K  Keedetud kartul 250 g, värskekapsahautis hakklihaga, leib 35 g, morss 200 g, pirn
N Pelmeenisupp 250 g, kakaokissell 200 g, moos, leib 35 g
R Makaronid frikadellidega 400 g, morss 200 g, leib 35 g

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: tomat ja kurk

Viimati uuendatud ( teisipäev, 14 märts 2017 )
 
6.–10. märts
E Sõmer riis 250 g, vorstikaste 200 g, lillkapsasalat leib 35 g, sai 20 g, banaan
T Hernesupp 250 g, saiavorm 100 g, sepik
K  Kartulipüree 250 g, pikkpoiss 100 g, piimakaste 100 g, porgandisalat leib 35 g, õun
N Borš kapsa ja kartulitega 250 g, hapukooretarretis leib 35 g
R Keedetud kartul 250 g, praetud kala 100 g, piimakaste 100 g, hapukurgisalat leib 35 g

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: paprika ja õun

Viimati uuendatud ( esmaspäev, 06 märts 2017 )
 
27. veebruar – 3. märts
E Kanapasta 400 g, ersa aedviljasalat, sepik, tee
T Oasupp singiga, leib 35 g, vastlakukkel, morss 200 g
K  Kartulipüree 250 g, frikadellikaste 200 g, peedi-küüslaugusalat, leib 35 g, pirn
N Tatrapuder 200 g, guljašš 200 g, tomatisalat 50 g
R Kalaseljanka 250 g, maasika-kohupiimakreem, leib 35 g

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: lillkapsas ja tomat

Viimati uuendatud ( kolmapäev, 22 veebruar 2017 )
 
20.–23. veebruar
E Keedetud kartul 250 g, kalakaste 200 g, hapukurgisalat majoneesiga, leib 35 g, morss
T Hakkliha-köögiviljasupp 250 g, mannavaht 200 g, leib 35 g, sai 20 g
K  Ahjukartul 250 g, hapukoore-tomatikaste, viiner, leib 35 g, tee
N Riisisalat, puuviljakook, leib 35 g
R ---

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.:

 
13.–17. veebruar
E Hapukapsasupp 250 g, kakaokissell 200 g, moos, kukkel
T Kartuli-riisipuder 250 g, kalafilee juustutäidisega, apelsini-kodujuustusalat 50 g, kiivi, leib
K  Ühepajatoit kanaga 400 g, kaneelirull 73 g, sepik, morss 200 g
N Keedetud kartul 250 g, lihapallid koorekastmes, porgandi-küüslagusalat, leib 35 g
R Piima-makaronisupp, võisai juustuga, võileib vorsti ja kurgiga, tee

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: maasikas ja paprika

 
6.–10. veebruar
E Kartulipüree 250 g, tomati-kalahautis, hiina kapsa ja ananassisalat, leib 35 g, morss 200 g
T Kodune rassolnik 250 g, hirsivaht, sepik, õun
K  Keedetud kartul 250 g, hakk-kotlet, piimakaste 100 g, peedi-küüslaugusalat, leib 35 g, sai 20 g
N Kana-läätsesupp, kamavaht moosiga 100 g, leib 35 g
R Makaronid frikadellidega 400 g, kurgisalat pirnidega, leib 35 g, tee

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: porgand ja tomat

 
30. jaanuar – 3. veebruar
E Mulgipuder hautatud sealiha ja köögiviljadega, paprika, kukkel, kohuke
T Kartuli-frikadellisupp 250 g, rukkivaht, leib 35 g, pirn
K  Kartuli-porgandipuder 250 g, kalahautis seentega 200 g, marineeritud kõrvits, leib 35 g, sai 20 g, morss 200 g
N Hakkliha kiirsupp 250 g,  porganditega kohupiimavaht, leib 35 g
R Tatrapuder 200 g, singikaste 200 g, lillkapsa-apelsinisalat, leib 35 g, tee

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: kurk ja õun

Viimati uuendatud ( neljapäev, 26 jaanuar 2017 )
 
23.–27. jaanuar
E Kanapasta 400 g, värske kurgi salat, leib 35 g, sai 20 g, morss 200 g, banaan
T Kalaseljanka 250 g, leivasupp 200 g, sepik
K  Keedetud kartul 250 g, maksastrooganov 200 g, avokaado-peedisalat, leib 35 g, morss 200 g
N Hapukapsaborš viineritega 250 g, kohupiima-puuviljasalat 200 g, leib 35 g, sai 20 g
R Mulgipuder, hautatud sealiha köögiviljadega, paprika, leib 35 g, tee

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: pirn ja tomat

Viimati uuendatud ( neljapäev, 19 jaanuar 2017 )
 
16.–20. jaanuar
E Borš kapsa ja kartulitega 250 g, vahukoor, kissell 200 g, kukkel
T Sõmer riis 250 g, hakklihakaste, porgandi-küüslagusalat, leib 35 g, sai 20 g, hurmaa
K  Kartuli-frikadellisupp 250 g, karamellkissell 100 g, moos, leib 35 g, õun
N Kartulipüree 250 g, heeringa külmkaste leib 35 g, sai 20 g, morss 200 g
R Kanaklimbisupp 250 g, leivasupp 200 g, sepik

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: lillkapsas ja maasikad

Viimati uuendatud ( neljapäev, 12 jaanuar 2017 )
 
9.–13. jaanuar
E Kalapasta 400 g, hapukurgisalat leib 35 g, sai 20 g, morss 200 g
T Hernesupp 250 g, halvaakreem, sepik, mandariin
K  Kartuli-porgandipuder 250 g, sealihakaste 200 g, suitsujuustu-porgandisalat, leib 35 g
N Kodune seljanka 250 g, sepikuvorm 100 g, leib 35 g
R Ühepajatoit kanaga 400 g, leib 35 g, kohuke

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: pirn ja porgand

 
12.–16. detsember
E Sõmer riis 250 g, hautatud sealiha köögiviljadega, leib 35 g, tee, mandariin
T Veiseliha-kruubisupp 250 g, kamavaht moosiga 100 g, sepik
K  Kartulipüree 250 g, kalakaste 200 g, lillkapsa-apelsinisalat, leib 35 g, sai 20 g
N Borš kapsa ja kartulitega 250 g, mannavaht 200 g, leib 35 g
R Tatrapuder 200 g, kanakaste ananassiga, kõrvits, leib 35 g, morss

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: paprika ja õun

Viimati uuendatud ( laupäev, 10 detsember 2016 )
 
5.–9. detsember
E Kana-brokolisupp 250 g, rukkivaht, leib 35 g, pirn
T Keedetud makaronid 250 g, vorstikaste 200 g, punase kapsa salat viinamarjadega, sepik, tee
K  Pelmeenisupp 250 g, müsli 200 g, leib 35 g
N Mulgipuder, maksastrooganov 200 g, avokaado-peedisalat, leib 35 g, sai 20 g
R Ühepajatoit, saiake-pirukas, leib 35 g

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: tomat ja maasikad

Viimati uuendatud ( reede, 02 detsember 2016 )
 
28. november – 2. detsember
E Keedetud kartul 250 g, guljašš 200 g, apelsini-kodujuustusalat 50 g, leib 35 g
T Seeneseljanka 250 g, kakaokissell 200 g, moos, sepik, mandariin
K  Kalarisoto 400 g, hiinakapsa-ananassisalat, leib 35 g, sai 20 g
N Hapukapsa-peedisupp 200 g, vahukoor, kissell 200 g, leib 35 g
R Kartuli-porgandipuder 250 g, frikadellikaste 200 g, tomat, leib 35 g

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: õun ja pirn

Viimati uuendatud ( reede, 25 november 2016 )
 
21.–25. november
E Leningradi rassolnik 250 g, piimakissell 200 g, leib 35 g, sai 20 g, banaan
T Keedetud kartul 250 g, singikaste 200 g, suitsujuustu-porgandisalat, sepik, morss
K  Värskekapsasupp kanalihaga 250 g, saiavorm 100 g, leib 35 g
N Keedetud kartul 250 g, hakk-kotlet, hapukoore-tomatikaste, leib 35 g
R Piima-kruubisupp250 g, plaadikook, võileib vorsti ja kurgiga

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: tomat ja lillkapsas

 
14.–18. november
E Kartuli-makaronisupp 250 g, karamellkissell 100 g, moos, mandariin, leib 35 g
T Kartuli-porgandipuder 250 g, guljašš 200 g, peedi-küüslaugusalat, sepik, sai 20 g
K  Kodune seljanka 250 g, kohupiima-puuviljasalat 200 g, leib 35 g
N Kalapasta 400 g, marineeritud kõrvits, hapukoore-küpsisetort, leib 35 g
R Pilaff, tomati-kurgisalat, leib 35 g, kiivi

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: porgand ja pirn

Viimati uuendatud ( neljapäev, 10 november 2016 )
 
7.–11. november
E Makaronid frikadellidega 400 g, avokaado-ananassisalat, sepik, morss 200 g
T Hernesupp 250 g, tarretis, vahukoor, leib 35 g, sai 20 g
K  Kartulipüree 250 g, kanakaste, porgandi-küüslagusalat, leib 35 g, viinamari
N Kala-riisisupp 250 g, mannavaht 200 g, leib 35 g
R Tatraroog 400 g, salat Tervis, kukkel, pirn

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: lillkapsas ja vaarikad

Viimati uuendatud ( reede, 04 november 2016 )
 
31. oktoober – 4. november
E Kartuli-makaronisupp (sealihaga) 250 g, karamellkissell 100 g, moos, leib 35 g
T Ühepajatoit (kanaga) 400 g, kaneelirull 73 g, sepik, tee, banaan
K  Hapukapsasupp 250 g, halvaakreem, leib 35 g, sai 20 g
N Keedetud kartul 250 g, lihapallid koorekastmes, kõrvits (marineeritud), leib 35 g, morss 200 g
R Piima-riisisupp 250 g, võileib maksapasteediga, võisai juustuga

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: paprika, kapsas

Viimati uuendatud ( reede, 21 oktoober 2016 )
 
17.–21. oktoober
E Kartuli-porgandipuder 250 g, maksakaste 200 g, leib 35 g, morss 200 g
T Hakkliha-köögiviljasupp 250 g, õunakrõbetik, kukkel, pirn
K  Kalarisoto 400 g, hiinakapsa-ananassisalat, leib 35 g, sai 20 g
N Hapukapsa-peedisupp 200 g, kohupiimavaht apelsiniga, leib
R Makaronisalat, leib 35 g, kakao

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: kurk ja lillkapsas

Viimati uuendatud ( reede, 14 oktoober 2016 )
 
10.–14. oktoober
E Nuudli-kanasupp 250 g, maasika-kohupiimakreem, leib 35 g
T Kartulipüree 250 g, singikaste 200 g, peedi-küüslaugusalat, sepik, morss
K  Veiseliha-kruubisupp 250 g, leib 35 g, saiavorm 100 g, sai 20 g
N Sõmer riis 250 g, tomati-kurgisalat hapukoorega, kalapulgad 75 g, leib 35 g, viinamari
R Pelmeenisupp 250 g, õunasupp, vahukoor, leib 35 g

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: tomat ja pirn

Viimati uuendatud ( esmaspäev, 10 oktoober 2016 )
 
3.–7. oktoober
E Värskekapsasupp kanalihaga 250 g, rukkivaht, leib 35 g, sepik
T Keedetud makaronid 250 g, frikadellikaste 200 g, ersa aedviljasalat, leib, tee
K  Saiake-pirukas, morss 200 g, banaan
N Kalaseljanka 250 g, kakaokissell 200 g, moos, leib 35 g, sai 20 g
R Kartulipüree 250 g, heeringa külmkaste, leib 35 g

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: lillkapsas ja maasikas

Viimati uuendatud ( esmaspäev, 03 oktoober 2016 )
 
26.–30. september
E Kanaklimbisupp 250 g, karamellkissell 100 g, moos, leib 35 g, viinamari
T Keedetud kartul 250 g, hakk-kotlet, piimakaste 100 g, grillsalat 50 g, leib 35 g
K  Hernesupp 250 g, leivakreem mustade ploomidega 200 g, sepik
N Kalapasta 400 g, porgandisalat, leib 35 g, sai 20 g, tee
R Piima-riisisupp 250 g, võisai juustuga, võileib vorsti ja kurgiga, morss 200 g

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: tomat ja pirn

 
19.–23. september
E Sõmer riis 250 g, tomati-kalahautis, arbuusisalat 50 g, leib 35 g, sai 20 g
T Kana-brokolisupp 250 g, leivasupp 200 g, sepik
K  Kartulipüree 250 g, maksastrooganov 200 g, leib 35 g, paprika, banaan
N Hapukapsaborš viineritega 250 g, hirsivaht, sepik
R Mulgipuder, guljašš 200 g, leib 35 g, kõrvits (marineeritud)

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: ploom ja lillkapsas

Viimati uuendatud ( kolmapäev, 14 september 2016 )
 
12.–16. september
E Kartuli-frikadellisupp 250 g, mannavaht 200 g, leib 35 g, sai 20 g
T Kartulipüree 250 g, kalakaste 200 g, tomatisalat 50 g, leib 35 g
K  Kodune seljanka 250 g, kamavaht moosiga 100 g, sepik
N Tatraroog 400 g, lillkapsasalat, kukkel, morss
R Borš kapsa ja kartulitega 250 g, puuviljakissell 200 g, vahukoor, leib 35 g

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: kurk ja porgand

Viimati uuendatud ( laupäev, 10 september 2016 )
 
5.–9. september
E Makaronid hakklihaga, porgandi-küüslagusalat, leib 35 g, sai 20 g, morss 200 g, pirn
T Oasupp singiga, saiavorm 100 g, sepik
K  Keedetud kartul 250 g, sealihakaste 200 g, värske kurgi salat, leib 35 g, morss 200 g
N Leningradi rassolnik 250 g, kohupiima-puuviljasalat 200 g, leib 35 g
R Sõmer riis 250 g, kanakaste ananassiga, leib 35 g, sai 20 g, tee

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: paprika ja pirn

Viimati uuendatud ( pühapäev, 04 september 2016 )
 
23.–27. mai
E Pelmeenisupp 250 g, hirsivaht, leib 35 g
T Kartulipüree 250 g, tomati-kalahautis, hiinakapsa-maisisalat, leib 35 g, sai 20 g, banaan
K  Punane hakklihasupp 250 g,  porganditega kohupiimavaht, sepik
N Keedetud makaronid 250 g, kanakaste, lillkapsasalat, leib 35 g, kiivi
R Piima-kruubisupp 250 g, võileib vorsti ja kurgiga, võisai juustuga, kohuke

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: õun ja pirn

 
16.–20. mai
E Makaronid frikadellidega 400 g, salat Tervis, leib 35 g, sai moosiga 47 g
T Oasupp singiga, pannkoogid 100 g, moos, leib 35 g
K  Keedetud kartul 250 g, hakklihakaste, värske kurgi salat hapukoorega, sepik
N Ühepajatoit kanaga 400 g, saiake-pirukas, leib 35 g
R Sõmer riis 250 g, tomati-kalahautis, puuvilja-juustusalat pähklitega, leib 35 g

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: tomat ja paprika

 
9.–13. mai
E Kartuli-porgandipuder 250 g, frikadellikaste 200 g, tomatisalat hapukoorega 50 g, leib 35 g, morss
T Nuudli-kanasupp 250 g, müsli, leib 35 g, sai 20 g, melon
K  Keedetud kartul 250 g, vorstikaste 200 g, piimakaste 100 g, porgandi-puuviljasalat, sepik
N Leningradi rassolnik 250 g, mannapuder 200 g, kissell 200 g, leib 35 g
R Tatraroog 400 g, lehtsalat hapukoorega, leib 35 g, sai 20 g, tee

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: õun ja lillkapsas

Viimati uuendatud ( kolmapäev, 20 aprill 2016 )
 
2.–6. mai
E Kartuli-makaronisupp 250 g, külmutatud marjad, sai moosiga 47 g, leib 35 g
T Keedetud kartul 250 g, kalapulgad 75 g, piimakaste 100 g, ersa aedviljasalat, leib 35 g
K  Kana-brokolisupp 250 g, saiavorm 100 g, sepik, pirn
N Kartulipüree 250 g, heeringa külmkaste, leib 35 g, morss 200 g
R Piima-riisisupp 250 g, võisai juustuga, võileib vorsti ja kurgiga, kakao

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: marjad ja porgand

Viimati uuendatud ( kolmapäev, 20 aprill 2016 )
 
25.–29. aprill
E Makaronid hakklihaga, porgandisalat, leib 35 g, sai 20 g, banaan
T Borš kapsa ja kartulitega 250 g, maasika-kohupiimakreem, leib 35 g, sai 20 g
K  Kartulipüree 250 g, singikaste 200 g, kirsisalat 50 g, sepik, õun, morss 200 g
N Kalaseljanka 250 g, mannavaht 200 g, leib 35 g
R Maksapasta 400 g, grillsalat 50 g, leib 35 g, tee

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: paprika ja pirn

Viimati uuendatud ( kolmapäev, 20 aprill 2016 )
 
18.–22. aprill
E Tatrapuder 200 g, värske salat, leib 35 g, morss 200 g, kiivi
T Hernesupp 250 g, kohupiima-puuviljasalat 200 g, leib 35 g, sai 20 g
K  Keedetud kartul 250 g, sealihakaste 200 g, peedi-küüslaugusalat, leib 35 g, pirn
N Kanaklimbisupp 250 g, leivasupp 200 g, sepik
R Kalarisoto 400 g, tomati-kurgisalat hapukoorega, tee, leib 35 g, kohuke

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: õun ja tomat

Viimati uuendatud ( reede, 15 aprill 2016 )
 
11.–15. aprill
E Kartuli-riisipuder 250 g, frikadellikaste 200 g, apelsini-kodujuustusalat 50 g, kukkel
T Pelmeenisupp 250 g, karamellkissell 100 g, moos, leib 35 g, sai 20 g, melon
K  Keedetud kartul 250 g, kanakaste, puuvilja-juustusalat pähklitega, leib 35 g
N Hapukapsaborš viineritega 250 g, õunasupp, vahukoor, sepik
R Sõmer riis 250 g, kalakaste 200 g, lillkapsasalat, leib 35 g

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: kurk, maasikas

Viimati uuendatud ( reede, 08 aprill 2016 )
 
4.–8. aprill
E Kartuli-frikadellisupp 250 g, hirsivaht, sepik
T Kalapasta 400 g, porgandi-küüslagusalat, leib 35 g, sai 20 g, banaan
K  Piima-kruubisupp 250 g, saiake-pirukas, morss 200 g
N Kartulipüree 250 g, hautatud sealiha köögiviljadega, leib 35 g, sai 20 g, õun, tee
R Kodune seljanka 250 g, kakaokissell 200 g, moos (keskmiselt), leib 35 g

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.: pirn, tomat

 
28. märts – 1. aprill
E Pilaff, lehtsalat hapukoorega, leib 35 g, sai 20 g, melon, morss
T Punane-hakklihasupp 250 g, saiavorm 100 g, leib 35 g
K  Mulgipuder, guljašš 200 g, kurgisalat pirnidega, leib 35 g
N Hapukapsa-peedisupp 200 g, hapukoore-küpsisetort, sepik
R Kartuli-porgandipuder 250 g, maksastrooganov 200 g, hiinakapsa-ananassisalat, leib 35 g, tee

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.

Viimati uuendatud ( neljapäev, 24 märts 2016 )
 
14.–18. märts
E Keedetud makaronid 250 g, hapukoore-tomatikaste, kalapulgad 75 g, leib 35 g
T Leningradi rassolnik 250 g, mannavaht 200 g, sepik, banaan
K  Sõmer riis 250 g, piimakaste 100 g, hakk-kotlet, leib 35 g
N Seeneseljanka 250 g, kamavaht moosiga 100 g, leib 35 g
R Kaerahelbepuder, pähklikreem saiaga, tee, pirn

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.:  maasikad ja lillkapsas

Viimati uuendatud ( esmaspäev, 14 märts 2016 )
 
7.–11. märts
E Kanaklimbisupp 250 g, halvaakreem, leib 35 g
T Tatrapuder 200 g, frikadellikaste 200 g, peedi-õunasalat, sai 20 g, leib 35 g, tee
K  Hapukapsasupp 250 g, kissell 200 g, vahukoor, leib 35 g
N Kartulipüree 250 g, kalakaste 200 g, grillsalat 50 g, sepik, kiivi
R Piima-riisisupp 250 g, võileib vorsti ja kurgiga, saiake-pirukas

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.:  tomat ja pirn

Viimati uuendatud ( neljapäev, 03 märts 2016 )
 
29. veebruar–4. märts
E Keedetud kartul 250 g, heeringa külmkaste, banaan, leib 35 g, sai 20 g
T Kartuli-frikadellisupp 250 g, rukkivaht, sepik
K  Kartulipüree 250 g, sealiha hurmaaga 200 g, leib 35 g, morss 200 g
N Veiseliha-kruubisupp 250 g, leivasupp 200 g, kukkel
R Makaronid hakklihaga, porgandi-puuviljasalat, leib 35 g, tee

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.:  õun, paprika

Viimati uuendatud ( neljapäev, 03 märts 2016 )
 
22.–26. veebruar
E Nuudli-kanasupp 250 g, karamellkissell 100 g, moos, kukkel
T Riisisalat, õun, sepik
K    ---------------------
N Hernesupp 250 g, ahjus küpsetatud pirnid, leib 35 g, sai 20 g
R Keedetud kartul 250 g, tomati-kalahautis, kurk, leib 35 g

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.:  lillkapsas

Viimati uuendatud ( neljapäev, 18 veebruar 2016 )
 
15.–19. veebruar
E Ühepajatoit kanaga 400 g, pähklikreem saiaga, leib 35 g, tee, pirn
T Kalapasta 400 g, hiinakapsa-maisisalat, leib 35 g, morss 200 g
K  Hakkliha kiirsupp 250 g, pannkoogid 100 g, moos, sepik
N Kartuli-riisipuder 250 g, vorstikaste 200 g, paprika, leib 35 g
R Kodune seljanka 250 g, kohupiimavaht riivleivaga 200 g, leib 35 g

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.:  õun ja tomat

Viimati uuendatud ( esmaspäev, 15 veebruar 2016 )
 
8.–12. veebruar
E Sõmer riis 250 g, frikadellikaste 200 g, kreeka salat, leib 35 g
T Oasupp singiga, kukkel, leib 35 g, banaan
K  Keedetud kartul 250 g, viiner, piimakaste 100 g, tomati-kurgisalat, leib 35 g
N Kana-brokolisupp 250 g, karamellkissell 100 g, moos, leib 35 g, kiivi
R Kartulipüree 250 g, sealihakaste 200 g, porgandisalat, leib 35 g

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.:  paprika ja pirn

Viimati uuendatud ( reede, 05 veebruar 2016 )
 
1.–5. veebruar
E Kala-riisisupp 250 g, kakaokissell 200 g, moos, kukkel
T Kartulipüree 250 g, maksastrooganov 200 g, peedi-küüslaugusalat, leib 35 g, hurmaa
K  Värskekapsasupp kanalihaga 250 g, hirsivaht, leib 35 g, sai 20 g
N Keedetud kartul 250 g, guljašš veiselihast, värske kurgi salat hapukoorega, sepik, viinamari
R Kartuli-makaronisupp 250 g, saiavorm 100 g, leib 35 g

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.:  õun ja lillkapsas

Viimati uuendatud ( reede, 29 jaanuar 2016 )
 
25.–29. jaanuar
E Keedetud kartul 250 g, kalapulgad 75 g, kodujuustusalat 50 g, leib, pirn
T Pelmeenisupp 250 g, müsli, leib 35 g, sai 20 g
K  Pilaff, lehtsalat hapukoorega, sepik, kakao
N Kodune rassolnik 250 g, kohupiimavaht küpsistega, leib 35 g
R Keedetud kartul 250 g, hautatud sealiha köögiviljadega, tee, leib 35 g, õun

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.:  tomat ja porgand

Viimati uuendatud ( neljapäev, 21 jaanuar 2016 )
 
18.–22. jaanuar
E Kartuli-frikadellisupp 250 g, mannapuder 200 g, moos, leib 35 g, mandariin
T Kartuli-porgandipuder 250 g, kalakaste 200 g, peedi-kurgisalat, leib 35 g, sai 20 g
K  Hapukapsaborš viineritega 250 g, leivasupp 200 g, sepik
N Tatraroog 400 g, lillkapsasalat, leib 35 g
R Piima-riisisupp 250 g, võisai juustuga, võileib vorstiga, mandariin

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.:  maasikad ja paprika

Viimati uuendatud ( reede, 15 jaanuar 2016 )
 
11.–15. jaanuar
E Kalapasta 400 g, hiinakapsa-virsikusalat, leib, morss 200 g
T Borš kapsa ja kartulitega 250 g, rukkivaht, sepik, õun
K  Keedetud kartul 250 g, pikkpoiss 100 g, piimakaste 100 g, porgandi-küüslagusalat, leib
N Hernesupp 250 g, kamavaht moosiga 100 g, leib, morss 200 g
R Kartulipüree 250 g, kanakaste, hapukurgisalat majoneesiga, leib

koolipiim
koolipuuvili 1.–5. kl.:  kurk, pirn

Viimati uuendatud ( esmaspäev, 11 jaanuar 2016 )
 
<< Algus < Eelmine 1 2 3 4 5 6 Järgmine > Lõpp >>

Tulemusi 1 - 52 - 292
Palupera Põhikool, Palupera 67511, Palupera vald, Valgamaa. aloel